Jongen verrast stiefvader met papieren waarin wordt gevraagd om geadopteerd te worden


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Jongen verrast stiefvader met video waarin wordt gevraagd om geadopteerd te worden”


Bijna iedereen is dol op de periode rond Kerst. Vaak kom je met de hele familie bij elkaar, ga je heerlijk dineren en krijg je mooie cadeaus. Deze stiefvader kreeg het mooiste cadeau dat hij zich kon wensen. 

Gavin is een jongetje uit de Verenigde Staten die op jonge leeftijd zijn vader heeft verloren. Voor zowel Gavin als voor zijn moeder was dit een loodzware periode in het leven en het heeft erg lang geduurd voor ze het een plekje hebben kunnen geven. Natuurlijk vergeten ze hem nooit, maar op een gegeven moment gingen ze verder met hun leven. geadopteerd-worden-2-1

De moeder van Gavin ontmoette na een tijdje een leuke man waar ze uiteindelijk een relatie mee kreeg. Drinnen is voor de afgelopen vijf jaar de stiefvader geweest van Gavin en hij heeft die rol zo fantastisch ingevuld dat hij eigenlijk voelt als de echte vader van Gavin. 

Gavin heeft daarom besloten om een kerstcadeau te geven aan zijn stiefvader waarin hij aan Drinnen vraagt of hij hem als zijn zoon wil adopteren. In het begin van de video zien we de reactie van Drinnen terwijl hij kijkt naar een compilatie met foto’s en video’s van het tweetal waarop duidelijk te zien is hoe gelukkig ze zijn. 

Het is duidelijk te zien dat de stoere man tegen zijn emoties aan het vechten is als hij overal aan begint te friemelen.

geadopteerd-worden-1

De video waarnaar hij kijkt eindigt met de woorden: “Wil je me adopteren?’. Vanaf dat moment barst hij in tranen uit en reikt hij naar Gavin om hem te omhelzen. Dan krijgt hij een enveloppe met daarin een officiële adoptie akte. 

Het is zo mooi dat een jongen die zo een groot verlies heeft gekend nu weer helemaal gelukkig is. Zijn vader krijgt hij nooit meer terug en dat doet pijn, maar een tweede vader waar je heel goed mee op kan schieten is prachtig.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Happily

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts