Jongetje zingt liedje van Ed Sheeran op podium. Hij heeft geen flauw idee dat Ed vlak achter hem zit! 🤣❤️


Jongetje zingt een Ed Sheeran liedje. Maar hij heeft geen flauw idee dat Ed vlak achter hem zit! Wanneer het ventje zich omdraait ziet hij de onaangekondigde gast en weet niet wat hem overkomt.

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit geweldige jongetje onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de geweldige beelden bekijken.
gast zingen 2

Iedereen heeft als klein kind wel een groot idool. Dit kan gaan om een hele goede voetballer zoals Dirk Kuyt, maar het kan ook gaan om een zanger als Justin Bieber.

Het is voor ieder kind weer anders en zo heeft ieder kind ook zijn eigen reden voor de keuze. De grootste droom in mijn jongere jaren was om Kuyt te ontmoeten, maar helaas is deze droom niet in vervulling gegaan.

Toch zijn er altijd kinderen die het geluk hebben om hun idool te ontmoeten en dat maakt die dag de leukste dag uit hun hele leven. 

Meer over het filmpje: In de Amerikaanse TV-show van Ellen Degeneres is de 8-jarige zanger genaamd Kai te gast. Het kleine jongetje heeft een zelfgemaakt cadeau voor Ellen meegenomen en overhandigt het aan de presentatrice.

gast zingen 3

Ze is er super blij mee. Daarna stelt ze een paar vragen aan Kai, waarop hij allemaal schattige antwoorden geeft. Vervolgens begint Kai het nummer ‘Thinking Out Loud’ van Ed Sheeran te zingen.

Wanneer hij bijna klaar is en achter zich kijkt ziet hij daar plotseling Ed staan en hij weet niet wat hem overkomt, zijn dag kan niet meer stuk. Hij had nooit gerekend op deze onaangekondigde gast.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: TheEllenShow: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

gast zingen 1