Huisdier gans vindt zijn weg terug naar huis nadat hij gegrepen werd door een vos


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Een familie uit Amerika heeft een wel heel bijzonder huisdier, namelijk een gans genaamd Steve.

Steve hoorde helemaal bij de familie en maakte er echt deel van uit. Ze waren alle zo goed met elkaar.

Als ze samen in de tuin waren legde Steve zijn kop op hun schoot en genoten ze samen van hun tijd samen.

Op een dag hoorde ze Steve niet meer, toen de zoon buiten ging kijken, zagen ze hem ook niet meer. gans overleefd aanval van een vos 3

In het hok van Steve zagen ze wel een gat onder het hek. Maar een gat klein genoeg, waar Steve niet alleen uit had gekund…

Vanaf dat moment sloegen ze alarm en gingen ze op zoek naar de gans. Ze waren ervan overtuigd dat iets of iemand Steve zou moeten hebben gepakt.

Ze kwamen een hond tegen die zich heel raar gedroeg, maar uiteindelijk ook een vos. Die vos heeft Steve gepakt, maar gelukkig niet te erg bezeerd!

Steve is er zonder kleerscheuren vanaf gekomen! Ze zijn nu weer met z’n alle bij elkaar en de gans heeft een aanval van de vos overleefd.

Zo zie je maar weer wat er allemaal kan gebeuren in het ‘wild’.

Vond je dit ook een indrukwekkend verhaal? Deel het dan na het kijken op facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Pet goose escapes clutches of fox to waddle back to Moose Jaw home

Steve's family believes he fought off a fox and made his way home. This story will give you goosebumps!Steve's owner, Carla Shymko, explained what happened to The Morning Edition's Stefani Langenegger. Full story: www.cbc.ca/1.5606314

Geplaatst door CBC Manitoba op Zaterdag 13 juni 2020

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts