Zeldzame beelden van Freddie Mercury die een duet zingt met een operazangeres


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Freddie Mercury, was een Britse rockmusicus.

Hij werd bekend als de zanger van de groep Queen en groeide uit tot een van de populairste rockartiesten en popzangers aller tijden. Hij stond bekend om zijn podiumpersoonlijkheid en zijn/hun explosieve optredens.

In deze video zie je hem van een totaal andere kant en dat levert zeldzame beelden op!zeldzame-beelden-van-freddie-mercury-2

Hij treedt namelijk op met de operazangeres Montserrat Caballé ook wel Maria de Montserrat Viviana Concepción Caballé i Folc.

En zij was een Spaanse operazangeres. De twee hebben samen deelgenomen aan een duet en een prachtig optreden weggeven.

Iedereen in de zaal was er stil van. Dit is natuurlijk een compleet andere kant van Freddie, dan dat we normaal gewend zijn. Daarom moet je juist ook extra genieten van deze beelden.

De twee zingen zo vol passie. Je voelt het gewoon door je beeldscherm heen komen. De twee lijken zo goed op elkaar zijn ingespeeld.

zeldzame-beelden-van-freddie-mercury

Ze voelen elkaar perfect aan. Hoe zij samen op het podium staan, lijkt onwerkelijk te zijn. Hun twee stemmen, die prachtig in elkaar overslaan.

Ja, doe dat maar eens na. Dit is een optreden voor in de geschiedenis boeken! Dit tweetal heeft geschiedenis samen geschreven.

En wat het nog bijzonderder maakt is dat deze zeldzame beelden van Freddie Mercury zijn vastgelegd op beeld.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Gega Chachava

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts