Franse Bulldog zingt Opera terwijl moeder een gesprek probeert te voeren


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Dit heb je een hond nog nooit zien doen: opera zingen! Walter is de Franse bulldog uit Texas in de volgende video.

Walter houdt onwijs veel van aandacht en houdt er zelfs van om deel te nemen aan een gesprek. Je staat er vast van te kijken, maar het is toch echt zo.

Hij houdt ervan om terug te praten en om ergens een deel van uit te maken. Maar als de hond het ergens niet mee eens is, zal je dat uiteraard ook horen.

Zo zie je dat in deze video, wanneer Walter niet de aandacht krijgt die die wilt en begint hard te bleren. Franse Bulldog zingt Opera

Het baasje van Walter stond buiten de auto te praten met een vriendin. Walter hoorde te wachten in de auto, maar daar was hij het niet mee eens.

Daarom begon hij nogal luid geluid te maken. Dit geluid lijkt erop alsof hij opera zingt. En niet zo zacht ook… Het is wel duidelijk dat Walter nogal wat aandacht wil.

Maar ja, welke hond wil dat niet he. Honden blijven honden en willen ook graag deel uitmaken van conversaties. Zo blijkt dat maar weer al te goed uit deze video. Wij hopen dat Walter deze scene niet schopt iedere keer wanneer hij zijn zin niet krijgt!

Vond je dit ook zo geweldig om te zien? Deel de beelden dan verder op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts