Getalenteerde vader en zoon doen indrukwekkend Frank Sinatra duet in de auto 😍💖


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

“Getalenteerde vader en zoon doen indrukwekkend Frank Sinatra duet in de auto” – (leestijd – 1 minuutje)

Er is niets zo lekker als het keihard meezingen van je favoriete nummer in de auto.

Hier hoort helemaal niemand je en kan je optimaal genieten van je eigen stemgeluid of het nou goed is of niet.

Tijdens deze carpool karaoke laat dit kleine jongetje zien dat hij fan is van een artiest die je niet snel bij hem zou verwachten.

 

Frank Sinatra duet
© The Man That Sings Sinatra | Foto 1/2 – (scroll verder)

Archie Clayton, is een 6-jarige jongen uit Faversham in het Verenigde Koninkrijk.

Archie vindt het heerlijk om samen met zijn vader met de auto ergens heen te gaan, omdat hij dan kan luisteren naar zijn favoriete artiest.

Het eerste wat iedereen denkt is dat het gaat om de populairste popartiest, maar dit is zeker niet het geval. Archie is helemaal weg van jazz muziek.

Het favoriete nummer van het jongetje is een duet van Frank Sinatra samen met Sammy Davis Jr. en het heet ‘Me and My Shasow’.

Over de keuze van Archie valt niet te twisten, want het is gewoon een heel erg goed nummer. 

Frank Sinatra duet
© The Man That Sings Sinatra | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Op de beelden is te zien hoe hij samen met zijn vader in de auto zit. Als zijn favoriete nummer over de speakers klinkt, kan Archie zich niet meer inhouden en moet hij wel meezingen.

Voor enkele minuten voelen Archie en zijn vader zich als Frank en Sammy. Het leukste aan alles is om te zien hoeveel plezier beide heren aan dit moment beleven.

Daarnaast klinkt het ook nog eens erg goed. 

Het nummer is al heel lang de favoriet van Archie, maar het duurde een tijdje voor hij alle woorden uit zijn hoofd kende.

Inmiddels is dit het geval en dat maakt het alleen maar leuker. Wij hopen dat deze vader en zoon nog heel veel van dit soort ritjes mogen maken en als ze het dan opnemen, hebben wij ook weer vermaak.

Bron Autoriteit:
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit:
Caters | Frank Sinatra duet

Laat Je Verrassen:
Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts