Tiener ‘boos’ nadat ‘Dream Chaser’-tatoeage achterstevoren op zijn arm wordt getatoeëerd


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Tiener ‘boos’ nadat ‘Dream Chaser’-tatoeage achterstevoren op zijn arm wordt getatoeëerd”

Het nemen van een tatoeage is een hele belangrijke levensbeslissing, maar hier staan heel veel mensen niet bij stil. Afgezien van de kans op een pijnlijke verwijderingsbehandeling, moeten mensen zich beseffen dat ze dagelijks opgescheept zitten met welke quote of ontwerp ze hebben gekozen. 

Dylan Harraway is een 18-jarige rapper uit Virginia in de Verenigde Staten en vond het tijd worden voor een mooie tatoeage. Uiteindelijk bracht hij twee uur door bij de plaatselijke tattooshop om ‘Dream Chaser’ op zijn arm te laten tatoeëren.

In eerste instantie was hij helemaal tot over zijn oren verliefd op de tatoeage, maar toen hij bij een vriend kwam op het resultaat te laten zien, ontdekte hij iets verontrustends. 

fout-getatoeerd-2

De 18-jarige rapper was nog nooit in de tattooshop geweest, maar het zag er erg professioneel en schoon uit, dus was hij er helemaal van overtuigd dat het goed zou komen. Zijn lievelings rapper is Meek Mill en hij is meteen ook zijn grootste inspiratiebron.

Hij nam de tatoeage, zodat hij er aan wordt herinnerd om zijn dromen ten alle tijden na te streven en aan zijn idool.

Toen zijn vriend aan hem vertelde dat de tatoeage in spiegelbeeld was gezet, geloofde hij het in eerste instantie niet en dacht dat hij een grapje maakte. Op het moment dat hij goed keek en zag dat het echt zo was, stortte zijn hele wereld in.

fout-getatoeerd

Hij was erg boos en er gingen allerlei emoties door hem heen. Hij besloot na een tijdje, toen hij weer redelijk tot rust was gekomen, om een video van zijn fout getatoeëerde ‘Dream Chaser’ te maken en heb op internet te posten.

Al snel ging de video viral en had hij binnen een paar dagen 2,5 miljoen views. De tatoeage bedekt zijn hele onderarm, maar we hopen dat er nog iets gemaakt van kan worden.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Jam Press

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts