Trotse vader Rod Steward en zijn prachtige dochter voeren samen ‘Forever Young’ van Bob Dylan op het podium uit 


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Wat is er nou fijner dan wat tijd doorbrengen met je familie? Niets gaat daar toch boven. Veel mensen koesteren enorm de tijden die ze hebben met hun familie. Dit zijn de mensen die jou steunen, wanneer niemand anders dat doet.

forever-young-2

En dit zijn de mensen waar je eindeloos op kan terugvallen. In deze video zie je hoe vader en dochter zich samen vermaken op het podium. 

Rod Steward kan je niet trotser maken! Hij staat namelijk met zijn dochter Ruby op het podium en samen treden zij op. Zij zingen een duet van het nummer “Forever Young”. En wij kunnen je zeggen: het is een feestje!

Wanneer je deze video hebt gezien, krijg je spontaan zin om mee te dansen. De vreugde giert door je lijf en er worden zeker stofjes van geluk aangemaakt, zodra je dit ziet. Beide hebben namelijk een dijk van een stem, dus het geluid klinkt onwijs goed. En ze maken er samen gewoon echt iets leuks van! Vol energie en blijdschap

forever-young

Terwijl Ruby zingt, zie je Rod af en toe naar zijn dochter kijken. Op dat soort momenten zie je blikken van trots en liefde. Hij straalt er gewoon van. Dat is toch de droom van iedere zanger, samen met zijn dochter op het podium staan.

En dan ook nog zo’n optreden neerzetten. Daar moet je aardig wat talent voor hebben. Maar aan talent ontbreekt het ze niet, dat kunnen we je met zekerheid zeggen. Wij zijn in ieder geval fan van de twee en we hopen dat ze snel weer zo’n duet voor ons zullen neerzetten.

Beeld Autoriteit: YouTube | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts