Werkneemster fastfood restaurant redt leven van man die flauwviel in Drive-Thru


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Werkneemster van fastfood restaurant redt leven van man die flauwviel in drive-thru”

Het zou handig zijn als iedereen leert hoe je EHBO moet toepassen, want op deze manier kunnen er veel levens gered worden. Dit verhaal is het bewijs dat EHBO levens kan redden, omdat een werkneemster van de Taco Bell een man zijn leven redde toen hij onwel werd in de drive-thru. 

De 37-jarige Sonja Frazier, was op woensdag in augustus aan het werk in het fastfoodrestaurant in Clarksville, Tennessee, toen zij en een collega merkte dat de rij van de drive-thru erg lang was geworden. Een van de managers van Sonja keek in de camera en zag dat er een auto helemaal verkeerd geparkeerd stond. 

flauw-vallen

Een van de collega’s van Sonja, Jonathan, rende naar buiten om te kijken wat er allemaal precies aan de hand was. Al snel zag hij een man voorover leunen op de bestuurdersstoel van zijn busje. Sonja kwam snel helpen om eerste hulp te verlenen en zei tegen haar collega dat hij de ambulance moest bellen. 

Het ging erg slecht met de man, want toen Sonja hem uit het busje droeg om hem te reanimeren, was hij al helemaal blauw aangelopen. De handen en vingertoppen waren het ergst en Sonja keek of ze een polsslag voelde. Deze voelde ze, maar het was heel erg zwak. 

flauw-vallen-2

Sonja werkte voorheen als thuiszorgmedewerker en had meerdere EHBO-cursussen gevolgd. Ze wist precies wat ze moest doen en bleef erg rustig. Ze begon meteen met reanimatie tot de ambulance er was. Ze was erg bang voor het coronavirus, maar het leven van deze man was veel belangrijker. 

Toen het ambulancepersoneel ter plaatse kwam, had de man al weer meer kleur. Hij greep op een gegeven moment zelfs de hand van een van de hulpverleners beet. Op dat moment realiseerde Sonja zich dat het goed zou komen met de man. 

Wat een heldenactie van Sonja en wat ons betreft verdient ze een lintje. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: News4 WSMV Nashville

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts