Deze man staat recht om zijn spieren te showen – tot de vrouw achter hem de show steelt 🤣😁


Deze man staat recht om zijn spieren te showen – totdat de vrouw achter hem de show steelt. De man laat het resultaat zien van vaak fitnessen, alleen hij wordt overtroffen door de vrouw achter hem.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze gespierde man die de show probeert te stelen onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de geweldige beelden bekijken.fitnessen 1

De ‘Kiss Cam’ is een Amerikaans fenomeen tijdens sportwedstrijden. Wanneer de ‘kiss cam’ jou in beeld brengt, moet je de persoon die naast je zit een kus geven.

Het beeld is altijd te volgen op de grote schermen in het stadion. Naast de kiss cam zijn er ook veel alternatieven op het fenomeen.

Zo heb je ook de ‘dance cam’ en dan is het de bedoeling dat je gaat dansen wanneer je in beeld komt, dit leidt vaak tot hele grappige momenten. 

Meer over de videobeelden: In deze video zien we één van de alternatieven van de kiss cam, namelijk de ‘Flex cam’. Hierbij is het de bedoeling dat je je spierballen laat zien wanneer je in beeld komt.

fitnessen

Het grappige aan deze video is dat de man die in beeld komt duidelijk houdt van fitnessen.  Wanneer hij in beeld komt laat hij heel stoer zijn spierballen zien, alleen zit er een vrouw op de achtergrond.

Zij trekt haar jasje uit en spant haar spierballen aan, hierbij stellen de armen van de man niets voor en kan hij niets anders doen dan sip op zijn stoel gaan zitten.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Salad Tv: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

fitnessen 3