Blinde hond herkent stem van favoriete verzorger en rent naar hem toe om te knuffelen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

De Spaanse, blinde hond Perro herkent direct de stem van zijn favoriete verzorger. Omdat Perro blind is leeft hij in een hondenopvang in Spanje.

Helaas zijn er voor Perro op het moment geen baasjes te vinden, maar dat betekent niet dat hij geen liefde krijgt.

Zodra hij de stem van zijn favoriete verzorger hoort, rent hij naar hem toe en springt op hem af. Ze knuffelen wat af en het enthousiasme, ja daar kan je ook niet om heen. Leuk om te zien dat Perro ondanks het hebben van geen baasjes, zo op zijn plek is bij de dierenopvang. 

Ondanks dat Perro blind is, is het een prachtige hond. Een licht gevlekte huid, en een prachtig innerlijk en uiterlijk. Het is een speelse hond, die erg lief is. Gelukkig wordt er goed voor hem gezorgd bij de opvang en heeft die een favoriete verzorger. favoriete verzorger

Hierdoor krijgt hij de liefde die hij verdient. Dat geldt jammer genoeg niet voor iedere hond. Daarom is het goed dat er hondenopvangen bestaan en asiels.

Hierdoor krijgen de beesten een kans op het leven dat zij verdienen. Wie weet wacht er binnenkort toch een baasje op Perro, je weet maar nooit he! 

Vond je dit ook zo’n mooi moment? Deel deze beelden dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts