Pinguin is dolgelukkig als hij nog een aflevering kan zien van zijn favoriete pinguin serie


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Niet alleen mensen houden van TV kijken, ook dieren kunnen er wat van. Iedereen lijkt mee te gaan met de tijd en dat geldt dus ook voor dieren.

In deze video zie je namelijk hoe een pinguïn zijn favoriete pinguin serie kijkt. favoriete-pinguin-serie-2

Pierre is de pinguïn uit de Perth Zoo die fan is geworden van de Ipad. Gedurende zijn periode van revalidatie is hij gek geworden op zijn favoriete pinguin serie.

Pierre zat in revalidatie omdat hij last had aan zijn veren.  Pierre keek gedurende die tijd graag naar series, documentaires of livestreams over pinguins.

Je ziet in deze video hoe enthousiast Pierre reageert tijdens het kijken! Hij begint te wapperen met zijn vleugels en enthousiast op en neer te lopen.  

Ook de verzorger van Pierre reageert enthousiast. Hij lacht er op los en houdt de Ipad voor hem goed vast.

favoriete-pinguin-serie

De twee lijken het goed met elkaar te kunnen vinden en dat is natuurlijk mooi om te zien! Zolang Pierre zijn revalidatie maar goed doorkomt, dat is alles wat de verzorgers willen! En zo te zien, gaat dat al een stuk beter.

Waar het kijken van een serie wel niet allemaal goed voor is. Hopelijk verloopt de revalidatie van Pierre nog steeds vlekkeloos en kan hij nog steeds veel series kijken! Dat doet hem erg goed, zo te zien!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: 7 News Adelaide

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts