Familie die gewond raakte bij crash ontvangt gratis boodschappen en andere giften


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Deze familie belandde in een ongeluk en hebben daar tot vandaag de dag nog veel last van, daarom werden alle gezinsleden eens goed verrast. 

Wanneer je als familie in een ongeluk beland zijn de gevolgen vaak niet te overzien. Naast het feit dat er erge lichamelijke schade is, is de geestelijke schade vaak nog veel heftiger.

Wanneer je in bed ligt beleef je telkens weer de traumatische ervaring en eigenlijk gaat je hele leven aan je voorbij. Het is erg lastig om uit zo een situatie te komen, maar met hulp van anderen kan het net wat makkelijker gaan.

Gelukkig zijn er veel mensen op de wereld die zich inzetten voor anderen en dat bewijst deze video maar eens.  familie belandt in ongeluk 2

In deze video zien we een familie die in eens ernstig ongeluk is beland. Tomas Lizarraga en zijn gezin van vijf waren betrokken bij eens ernstig ongeluk.

Thomas en zijn 15-jarige kind waren er ernstig aan toe en hadden allebei hun heupen gebroken, de rest van het gezin hadden lichte verwondingen.

Tomas heeft 2 verschillende operaties gehad en lag daarom maanden in bed. Daarna is hij weer part time gaan werken. Het gezin is zowel fysiek als geestelijk nog niet herstelt van het heftige incident.

Daarom vond een ‘Secret Santa’ dat het tijd werd om het gezin in het zonnetje te zetten en op de beelden is heel goed te zien hoe blij het gezin met deze verrassing is.

Vond jij dit ook een mooi gebaar? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts