Belgische man sluit ‘vriendschap’ met grootste uilenfamilie nadat ze wederzijdse liefde voor televisie hebben ontdekt 😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Jos kijkt nooit TV alleen. Altijd kijken er drie wilde dieren met hem mee. Namelijk de grootste uil die er rond vliegt: de Euraziatische uil.

Die uil heeft een nest gebouwd in een plantenbak op Jos zijn balkon. En niet alleen die grote uil verblijft daarin, ook twee pasgeboren kuikens die erbij horen.

Het is een echt gezinnetje en tot Jos zijn grote geluk! Hij vind het leuk om de beestjes in de gaten te houden en zo een beetje tijd te doden.

Jos vindt het een 24 uur film. Hij geniet er onwijs van! Hij ziet de drie echt als zijn vrienden!

Euraziatische uil 2

In eerst instantie dacht Jos dat het duiven waren. Jos heeft een onwijze hekel aan duiven, dus toen hij uiteindelijk moeder-uil weg zag vliegen was hij stomverbaasd.

De drie zijn super goed op elkaar ingespeeld. Ze hebben geen schrik van elkaar en reageren op elkaar.

Wanneer de TV aangaat, kijken ze gezellig met z’n 3. Jos is bang dat ze op een gegeven moment weg vliegen. Hij hoopt dan ook dat ze dan weer een jaar later bij hem terugkeren.

Maar dat moeten we allemaal nog maar eens zien! Voor nu is Jos blij en de dieren!

Vond je deze beelden ook zo uniek en leuk om te bekijken? Deel het dan verder op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts