Man zoekt zijn vrouw tijdens bosbrand en vraagt ernstig verbrande vrouw om hulp – Blijkt zijn echtgenote te zijn


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Man zoekt echtgenote tijdens bosbrand en vraagt ernstig verbrande vrouw om hulp – ze blijkt zijn echtgenote te zijn

Soms mag je echt van geluk spreken dat sommige dingen jou nog niet overkomen zijn.

Of dat nooit gaat gebeuren, dat weet je natuurlijk niet. Maar sommige dingen wil je echt liever niet meemaken.

Het is vreselijk om te zien, hoeveel pijn en verdriet een mens kan hebben door een situatie, dat niemand in de hand heeft… Hartverscheurend. ernstig-verbrande-vrouw

Op dit moment zijn er namelijk bizarre bosbranden aan de gang in Lyons.

Iedere bewoner moet daar zijn of haar huis verlaten en daar blijft het jammer genoeg niet bij.

Van die huizen blijft niets meer over en helaas verliezen sommige mensen ook familieleden… Zo is een 12-jarige jongen omgekomen door de bosbranden toen hij aan het vluchten was naar een uitweg.

Oma is omgekomen in een huis dat in brand stond, ook zij heeft helaas geen uitweg kunnen vinden. Als je dit hoort, breekt je hart natuurlijk in duizend stukken… Dit is een pijn dat je niemand gunt. 

ernstig-verbrande-vrouw-2

De vader van de 12-jarige jongen heeft gelukkig wel zijn echtgenoot nog kunnen vinden op het laatste moment.

Zij is in zeer kritieke toestand, dit omdat zij ernstig is verbrand. ZIj is nu naar een opvang gebracht, waar zij verder zal worden behandeld.

In eerst instantie herkende de man zijn echtgenoot niet, door de zware verwondingen.

Vreselijk om te horen dat iemand zijn eigen echtgenoot niet eens herkent. Maar dat zijn wel de feiten. Het is verschrikkelijk om te horen dat mensen dit moeten doormaken… Wij hopen dat zij de hulp krijgen die zij verdienen. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: KOIN 6

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts