10-jarige beste vriendinnetjes inspireren vrienden over de hele wereld met ‘epische dansvideo’ 😍💃


2020 is tot nu toe een heel stressvol jaar. Door het coronavirus zijn bijna alle leuke evenementen geschrapt en wat nog veel belangrijker is, is dat het met veel bedrijven slecht gaat.

Mensen ervaren meer stress dan ooit en daarom is het fijn dat er mensen op internet video’s maken waarvan iedereen een lach op zijn gezicht krijgt. 

Safya en Tyana uit Parijs zijn allebei 10 jaar oud en zijn beste vriendinnen. Ze delen alles met elkaar en doen niets liever dan samen dansen.

Een tijdje geleden postte de BFF’s een filmpje van een dansnummer op Instagram en dat ging meteen viral. Hun geweldige dansbewegingen trokken de aandacht van miljoenen mensen en toverden bijna bij iedereen een lach op het gezicht.  epische-dansvideo-2

Safya en Tyana dansen in de video op het nummer Nobody van DJ Neptune, Joeboy en Mr. Eazi. Op het begin zitten ze rustig in een stoel, maar al snel springen ze eruit en beginnen ze aan het geweldige optreden. 

De video trok ook de aandacht van twee super getalenteerde danseressen uit Los Angeles, genaamd Lindsay Diann en Sheela Awe.

Ook deze twee dames zijn beste vriendinnen van elkaar en zij vonden zich heel erg lijken op de 10-jarige meisjes. Daarom besloten ze om de dans in te studeren en hem precies na te doen.

epische-dansvideo

Vervolgens heeft Lindsay de twee versies onder elkaar geplakt, zodat iedereen in een oogopslag kan zien hoe fantastisch ze zijn en hoe erg ze op elkaar lijken. Het lijkt net alsof het dezelfde personen zijn, maar dan ruim 15 jaar later. 

Voor dit soort video’s zit je op een app als Instagram, want deze zorgen zeker weten voor een brede lach.

Bekijk de beelden hieronder en deel het na afloop op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts