Indrukwekkende beelden: Enorme roofvogel zweeft boven strand met de ‘vangst van de dag’  😲😯


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Mensen op dit strand dachten dat ze waren beland op de set van een gloednieuwe film uit de reek ‘Sharknado’ toen een gigantische vogel over het strand vloog met een enorme vis, wat leek op een haai, in zijn klauwen. 

De video werd gemaakt door een vrouw uit Tennessee, Ashley White, en werd gedeeld op een twitter account. De adelaarachtige vogel vliegt over Myrtle Beach terwijl hij een enorme vis in zijn klauwen heeft. De video werd geschoten vanaf de 17e verdieping van het hotel waar Ashley verbleef. 

De video werd massaal gedeeld en iedereen vroeg zich af om welke vogel het ging, maar vooral om wat voor soort vis het ging. Iedereen dacht aan een haai, maar dat zou wel heel ongewoon zijn. Ed Piotrowski, hoofd meteoroloog bij WPDE, deelden de beelden op Facebook met de tekst dat het ging om een condor en een grote witte haai, maar dit was vooral bedoeld als grapje. 

Iedereen heeft er wat over te zeggen, maar niemand weet het zeker. Sommige identificeerden de vogel als een visarend en de vis als een elops. Terwijl andere weer zeggen dat het gaat om een Spaanse makreel. Het kan allemaal waar zijn, want alle drie de dieren bevinden zich in dat gebied.Enorme roofvogel

Tot nu toe is het alleen nog maar bij speculaties gebleven en is er nog geen echte deskundige die een uitspraak heeft gedaan. Erg jammer, want op deze manier tasten we volledig in het duister. 

Dit soort video’s maken social media erg leuk, omdat iedereen zich ineens gaat gedragen als een deskundigen. Iedereen denk het te weten, maar ze hebben er allemaal geen bewijs voor. En dat is een beetje hoe het altijd gaat op social media.

Vond je dit ook erg interessant? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts