Enorme leeuw wordt gek nadat klein meisje een ‘kus geeft’ in de dierentuin 😲😰


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Scroll dus nog even naar beneden.

“Enorme leeuw wordt gek nadat klein meisje een kus geeft in de dierentuin” – (leestijd – 1 minuutje)

Het is erg fascineren om dieren in het echt te zien.

Aangezien veel dieren op bepaalde plekken in de wereld leven, is het voor veel mensen onmogelijk om ze in het echt te zien.

Voor die mensen is het fijn dat je naar de dierentuin kunt, want zo kunnen ze hun favoriete dier toch een keer in het echt zien. 

Enorme leeuw
FailureToday / Enorme leeuw

Op de hele wereld zijn er waarschijnlijk heel weinig kinderen die het niet leuk vinden om naar de dierentuin te gaan.

Vroeger ging je wel een paar keer per jaar en het bleef altijd erg leuk en je keek er altijd lang naar uit. Een uitstapje met de familie waarbij de kinderen optimaal genieten is eigenlijk het beste plan. 

In de dierentuin zitten dieren die hun hele leven in de dierentuin zitten en niet weten hoe het is om in het wild te leven, maar er zitten ook dieren bij die eerst in het wild leefde, maar later naar een dierentuin zijn gegaan. 

Enorme leeuw
FailureToday / Enorme leeuw

Bij deze enorme leeuw is dit het geval. Het dier heeft jarenlang in het wild geleefd en weet dus precies hoe het is om te jagen.

De leeuw is naar de dierentuin gebracht, omdat hij in zijn leefgebied niet meer veilig was, omdat er veel stropers op de loer lagen.

Bij het zien van kinderen denk deze leeuw door zijn jachtinstinct nog wel eens aan een lekker hapje en dat is precies wat hier gebeurd. 

Enorme leeuw
FailureToday / Enorme leeuw

Het kleine meisje, Sophia, zit recht tegenover de leeuw en kijkt hem aan. Dit voelt voor de leeuw intimiderend.

Als ze vervolgens een kus door het glas wilt geven, is de leeuw er klaar mee en gaat hij in de aanval.

Gelukkig is het erg dik glas en zit Sophia helemaal veilig. Het mooie is dat de meeste kinderen erg zouden schrikken, maar Sophia geeft geen kik en het lijkt haar helemaal niets te doen.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: FailureToday / Enorme leeuw

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

[irp] Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts