Emu vindt een sproeier en wordt helemaal gek


Als klein kind is er niets leuker dan door een sproeier heen te lopen.

Het maakt niet uit of het lekker weer is of niet, het spuitende water haalt enorm veel plezier in een kind naar boven. Natuurlijk geeft iedereen wel de voorkeur aan lekker weer, want dat verkoelende gevoel is niet te evenaren. 

Het blijkt dat niet alleen kinderen kunnen genieten van water uit een sproeier, maar dat een emu het ook helemaal te gek vindt.

Blacky is een 3-jarige Emu die leeft op een ranch in Australië. Het was een lange tijd droog geweest en daarom was het tijd voor de eigenaren om het land te sproeien.

emu-2

De eigenaren hadden geen flauw idee hoe de emu erop zou reageren, maar waren bereid om de gok te nemen. Dit bleek achteraf een meesterzet te zijn. 

Blacky was heerlijk aan het rondlopen toen hij plotseling een sproeier tegen kwam en zijn reactie was hilarisch.

Het is heel duidelijk te zien dat het dier er helemaal niets van snapt. Elke keer loopt hij heel voorzichtig door de straal heen en als hij dan nat wordt, is het tijd om keihard weg te rennen.

emu-1

Dit blijft het dier heel de tijd doen en het ziet er super grappig uit. 

Blacky vindt het allemaal hartstikke eng, maar zijn nieuwsgierigheid neemt het over van zijn angst.

De laatste keer dat hij door de sproeier rent heeft hij het helemaal gehad en rent hij supersnel weg naar het andere veld. 

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts