Een emotionele Elvis Presley zingt voor de laatste keer “Unchained Melody”


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Een emotionele Elvis Presley zingt voor de laatste keer “Unchained Melody”

Wie kent hem niet? Elvis Presley! Elvis Aaron Presley was een Amerikaanse zanger en acteur.

Hij wordt vaak The King of Rock and Roll of kortweg The King genoemd en geldt als een van de meest significante culturele iconen van de twintigste eeuw.emotionele-elvis-presley-2

In deze video zie je hoe Elvis zich van een hele andere kant laat zien. Je ziet namelijk zijn emotionele zijde!

In deze video gaat hij zijn welbekende nummer “Unchained Melody” zingen en dan begint hij met een prachtige intro. Hij maakt ruimte voor een goed gesprek en laat zijn andere kant zien.

Dit zijn nooit eerder vertoonde beelden en niet veel mensen hebben hem ooit op deze manier te zien, daarom is het ook zo extra speciaal. Na deze bijzondere intro, stapt hij achter zijn piano en start met zingen. 

emotionele-elvis-presley

Door het zingen voel je zijn emoties loskomen. Ze komen werkelijk door het beeld heen.

Kippenvel krijg je ervan. Hij gaat helemaal op in het moment en focust zich op niets anders meer. De rest van zijn band staat er bij en focussen zich op hem.

Het is letterlijk niet gek dat hij zo beroemd is geworden, wat een icoon is het toch! Hij heeft een druk bestaan gehad, dat hij dan af en toe emotioneel werd, is dan ook niet gek. Soms moet het er gewoon uit, artiest of geen artiest!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Michael Hembree

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts