Klein jongetje heeft een emotioneel afscheid met zijn 17-jaar oude hond 😢❤️


Klein jongetje heeft een emotioneel afscheid met zijn 17-jaar oude Hond. Deze video bracht tranen in mijn ogen! Dit is een zeer ontroerende video waarbij niemand zijn emoties kan bedwingen. 

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit jongetje die afscheid neemt van zijn 17-jarige hond onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de emotionele beelden bekijken en delen met je vrienden.

emoties 2

Een hond is de mens zijn beste vriend. Mensen nemen honden als huisdier en wanneer een hond in het gezin komt wordt hij of zij gezien als een echt familielid.

Sommige koppels nemen eerst een hond en beginnen daarna pas aan kinderen. Dit zorgt ervoor dat de kinderen vanaf hun geboorte worden vergezeld door hun trouwe viervoeter.

Hierdoor ontstaat er een speciale band tussen het kind en de hond en kan het kind geen leven zonder zijn maatje voorstellen. 

Meer over het filmpje: Wanneer je hond een bepaalde leeftijd bereikt gaat het bergafwaarts, hij of zij begint ineen van alles te mankeren en dat heeft vaak een slechte afloop.

emoties 1

Op een gegeven moment gaat het zo slecht met de hond dat hij alleen nog maar kan leven met enorme pijn. Dat is het moment waarop de baasjes de super moeilijke beslissing moeten nemen om het dier in te laten slapen.

Bij deze beslissing komen veel emoties los en dat zien we in deze video. Het jongetje moet afscheid nemen van de 17 jaar oude hond.

Dit is niet makkelijk voor het ventje en dat is goed te zien. Het is een erg ontroerend afscheid, waarbij ik het niet droog heb gehouden.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: m13: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

emoties 3