Spanning in trein loopt hoog op als vrouw tas niet wil verplaatsen voor andere passagiers 😲😰


Bekijk ook:  80-jarige boer verandert tractor en vaten om tot 'hondentrein' voor dakloze honden die hij dagelijks rondrijdt 😍❤️
Attentie:
Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

Asociaal: “vrouw weigert tas weg te halen in trein: Krijgt wat ze verdient.” – (leestijd – 1 minuutje)

In deze trein lopen de emoties hoop op wanneer een vrouw besluit om haar tas niet van de stoel te verwijderen. 

Het mooie aan het openbaar vervoer is dat iedereen erg gebruik van kan maken en dat niemand er van kan worden uitgesloten mits je een geldig vervoersbewijs hebt.

Vaak is het erg druk en zijn er onvoldoende zitplaatsen, daarom is het logisch dat je bij een volle trein niet je tas op een stoel zet, want dan zorg je ervoor dat minimaal een persoon niet kan zitten.

emotie trein vrouw
© nj.com – (scroll verder)

Bijna iedereen legt zijn tas op een stoel neer, maar als er wordt gevraagd of iemand kan zitten dan wordt de tas weggelegd.

Helaas zijn er altijd mensen die hier geen gehoor aan geven en hun emotie de vrije loop laten. 

In deze video zien we zo een gevalletje van een super asociaal type.

emotie trein vrouw
© nj.com – (scroll voor video)

Een vrouw op een NJT Transit North East Contender weigert om haar tas van een stoel in een volle coupé van een trein te verwijderen.

Wanneer de passagiers het haar netjes vragen reageert ze super onbeleefd en begint ze ze uit te schelden.

Ze kan haar emotie totaal niet in bedwang houden, en gelukkig werd ze door de politie verwijderd na het veroorzaken van een vertraging van maar liefst 25 minuten. 

Informatiebronnen
Referenties:
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/nj.com

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.  

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Content