Jongetje met dwerggroei heeft emotioneel bericht 😢💔


Jongetje met dwerggroei komt met emotioneel bericht dat je diep in de hart raakt. Probeer je emotie maar eens in bedwang te houden wanneer je naar het verhaal van Grant luistert. Zo makkelijk is dat niet!

Tip van ons Spectrum Team:
‘Wij hebben de videobeelden van dit jongetje met dwerggroei onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.
Wij waarderen jouw feedback. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en steun onze organisatie met een

 

 emotie dwerggroei 4

Waardevolle inhoud:
Je hebt mensen die bij het minste of geringste al in tranen uitbarsten en je hebt mensen die een hondje voor hun ogen dood kunnen zien gaan zonder ook maar een krimp te geven. De emotie van mensen is dan ook heel erg bijzonder en iedereen heeft zo zijn eigen manier om ermee om te gaan. Het wordt pas echt leuk wanneer je twee mensen die beide totaal anders met hun gevoelens omgaan een zielige film laat kijken. De twee zullen waarschijnlijk absoluut geen begrip hebben voor elkaars emoties.
emotie dwerggroei
Informatie over het verhaal:
In deze video krijg je het verhaal van Grant te horen en te zien. Grant is een jongen van zes jaar oud maar heeft een ziekte waardoor hij altijd klein zal blijven. Zijn hart is echter verre van klein en voor zijn leeftijd kan hij al geweldig uit zijn woorden komen. Door naar deze video te kijken gebeurt er toch echt wat met je emotie. Het is namelijk heel erg zielig voor Grant, maar het is heel erg mooi om te zien hoe hij ermee om probeert te gaan. Je beperking inzetten om andere mensen zich beter te laten voelen.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of WhatsApp of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Amy Pearce: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts