11-jarig meisje zingt Elvis klassieker – Niemand verwacht dat ze zou klinken als de King of Rock ’n Roll! 😍❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Scroll dus nog even naar beneden. [irp]

“11-jarig meisje zingt Elvis klassieker, maar niemand verwacht dat ze net zo zou klinken als de King of Rock ’n Roll!” – (leestijd – 1 minuutje)

Ieder kind heeft wel iets waar hij of zij heel erg goed in is.

Toch zijn er maar een paar kinderen die echt uitblinken in bepaalde dingen en op een hele jonge leeftijd al beschikken over een enorm talent.

Het blijft dan altijd wel de vraag of ze dit talent ook daadwerkelijk weten om te zetten tot succes.

Elvis klassieker
© TV 2 / Elvis klassieker

De 11-jarige Angelina Jordan uit Oslo in Noorwegen is zo een persoon die beschikt over een bizar talent. Het meisje kan namelijk zo perfect Elvis zingen dat het bijna eng is.

Tijdens dit optreden zingt ze het nummer ‘It’s Now or Never’ van The king of Rock’n Roll. Met dit geweldige optreden werd ze in één klap wereldberoemd. 

Voor het optreden was Angelina al zeker geen onbekende voor veel mensen.

Ze won namelijk haar eerste prijs toen ze 8 jaar oud was en meedeed aan een talentenjacht die op de televisie in Noorwegen werd uitgezonden.

 Elvis klassieker
© TV 2 / Elvis klassieker

Door haar jonge leeftijd in combinatie met het geweldige zangtalent werd ze al opgemerkt door mensen uit andere landen.

Sindsdien trad ze al op in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en andere locaties, maar van een doorbraak bij het grote publiek was toen nog niet echt sprake. 

Tijdens deze uitvoering van ‘It’s Now or Never’ draagt ze een prachtige witte jurk en een kroon van paarse bloemen en deze outfit maakt het hele optreden af.

Elvis klassieker
© TV 2 / Elvis klassieker

Wanneer mensen een nummer van Elvis zingen is dit erg risicovol, zoals we allemaal weten beschikte Elvis over een uniek stemgeluid dat niet te evenaren is, daarom valt het vaak erg tegen als mensen hem imiteren of een nummer van hem zingen.

Bij de 11-jarige Angelina is hier helemaal geen sprake van, want zij doet het bijna perfect en laat iedereen achter in verbazing.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: TV 2 / Elvis klassieker

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

[irp] Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts