Ed Sheeran en James Blunt maken Elton John trots met cover van klassieker ‘Sacrifice’ 😍❤️


In dit artikel zul de prachtige cover zien van een liedje van Elton John. Ed en James hebben Elton John hier erg trots mee gemaakt! 

“Ed Sheeran en James Blunt maken Elton John trots met hun vertolking van de wereldberoemde klassieker ‘Sacrifice’. Dit nummer had niet door een beter duo gezongen kunnen worden, wat een prachtige combinatie van twee hele mooie stemmen.”

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van Elton John onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.elton john sacrifice cover 1a
© Taratata

Waardevolle inleiding over Sir Elton John

Sir Elton John is een Engelse popzanger, componist en pianist.

Tot vandaag de dag heeft Elton John meer dan 300 miljoen opnamen verkocht en daarmee is hij een van de best verkochte artiesten aller tijden.

Van de singles van Elton belandden er maar liefst 56 in de Amerikaanse top 40, zestien in de top 10, vier op de 2e plaatse en negen op nummer 1.

In totaal won hij zes Grammy Awards, worden beschouwd als een van de belangrijkste muziekprijzen ter wereld, een Academy Award, een Golden Globe en een Tony Award. De lijst is dus erg lang!

elton john sacrifice cover 3a
© Taratata

Belangrijke inlichting verhaal: (video eronder geplaatst)

De beste man heeft dus een verschrikkelijk goede reputatie en daarom is het erg lastig om een nummer van Elton John te coveren.

In deze video zien we een cover van de twee fantastische artiesten James Blunt en Ed Sheeran van het nummer ‘Sacrifice’ van Elton John.

Dat het lastig is om een nummer te coveren gaat voor James Blunt en Ed Sheeran niet op, want wat hebben deze twee een fantastische prestatie geleverd met dit nummer.

Het duo vult elkaar perfect aan en wij hopen dat ze in de toekomst nog meer projecten samen zullen uitbrengen.

elton john sacrifice cover 2a
© Taratata

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van het liedje Sacrifice van Elton John zijn afkomstig van | Taratata: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts