Man bouwt volledig elektrische ‘rolstoel’ zodat echtgenote met dwarslaesie mee op avontuur kan


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 2 minuten: “Man bouwt een volledig elektrische ‘rolstoel’ zodat zijn vrouw met een dwarslaesie mee op avontuur kan”

Wanneer je in een rolstoel zit, gaat alles niet meer zo gemakkelijk als voorheen. Je hebt ruimte nodig, maar je kan ook niet overal komen, of aan meedoen. Maar door de introductie van “The Rig”, moet die zorg worden weggenomen! elektrische-rolstoel-2

Jerry en zijn vrouw hebben samen the rig ontworpen. Dit is geen fiets, maar ook geen rolstoel. Het is een rolstoel 2.0, maar dan met vele andere punten. De vrouw van Jerry kwam in een rolstoel te zitten door een dwarslezing.

Dit komt natuurlijk zwaar op je dak en maakt alles moeilijker. Ook omdat het stel van avonturen houdt en er graag op uit trekt. Dit maakte dat voor haar vooral moeilijker, omdat alles gewoon niet zo gemakkelijk gaat in een rolstoel. Daarom ontwierp Jerry the rig voor haar, een wagen waarmee zij overal heen kon en ieder pad kon berijden. 

elektrische-rolstoel

The rig is een elektrische rolstoel die goed in de markt valt. Door middel van dit ontwerp maakt het het voor de inzittende makkelijker om moeilijke wegen te berijden, of bijvoorbeeld in de sneeuw. Het concept valt onwijs in de smaak en andere mensen zijn zeker fan.

Hiermee tackel je het probleem dat een ander niet veel meer kan doen en laat je hun ook gewoon deelnemen aan activiteiten waar zij aan mee willen doen. Naast dat het comfortabel is, is het ook gewoon nog eens onwijs leuk. Wie vindt het nou niet leuk om iets te besturen met volle kracht? Een goede uitvinding van Jerry!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: JerryRigEverything

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts