12-jarige jongen slaagt erin eigen bedrijf te starten zonder school te verlaten


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Een 12-jarige jongen slaagt erin zijn eigen bedrijf te starten zonder de school te verlaten”

Een ieder zijn leven ziet er totaal anders uit. De een gaat naar school, de ander werkt en ga zo nog maar even door.

En dit allemaal op totaal verschillende leeftijden. In veel landen gaat het er heel anders aan toe dan hier in het veilige Nederland. Dat wordt maar ook al te duidelijk in de volgende video. eigen-bedrijf-starten

Julio Manuel is een jongeman van pas 12 jaar oud. En zijn dag is heel anders dan die van de meeste van zijn leeftijdsgenoten.

Hij staat namelijk erg  vroeg op om zijn moeder te vergezellen naar haar werk in de Taquería Lencho, in Ruiz Cortines, Guasave. In plaats van naar school te gaan, helpt hij zijn moeder met geld verdienen.

Ook start hij een ​​paar dagen om zes uur ’s ochtends! Dat is toch veels te vroeg voor zo’n jonge kerel. Hij helpt zijn moeder met werk, het huishouden en de boodschappen en dat allemaal op een 12 jarige leeftijd. 

eigen-bedrijf-starten-2

In Nederland zal je dat niet zo snel tegen komen. Althans niet zo snel, helemaal niet eigenlijk.

Maar het leven van Julio ziet er heel anders uit. Om zijn moeder nog meer te helpen, is hij zijn eigen bedrijfje begonnen.

Hij vindt het belangrijker om daar tijd en geld in te investeren, dan om naar school te gaan.

Op deze jonge leeftijd heeft hij al een duidelijke visie voor ogen en weet hij waar hij wil gaan in het leven. Niets of niemand lijkt hem te stoppen!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Debate

Laat je verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts