Man past EHBO toe bij hulpeloze pup die op het randje van de dood ligt 😢❤️


Het verhaal van een man die EHBO toepast op een hulpeloze pup

Man past EHBO toe bij hulpeloze pup die op het randje van de dood lag. Het is mooi om te zien dat de man zo rustig blijft en het hondje geweldig kan helpen!  

Relevante informatie vooraf

Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van deze man die EHBO uitoefent op de hulpeloze pup onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.man redt leven van puppy met behulp van EHBO 2a

Waardevolle inleiding over EHBO

Het halen van een EHBO certificaat is erg handig, maar de meeste mensen hebben er simpelweg geen zin in.

Maar door het halen van het certificaat weet je wel precies wat je moet doen bij levensbedreigende situaties. Hierdoor kun je het leven van een medemens redden en dat is natuurlijk onbetaalbaar.

Het mooie is dat het niet alleen toepasbaar is op mensen, maar ook op dieren. Dus heb je een keer tijd over vraag dan eens aan je werkgever hoe hij tegen een EHBO aankijkt en wie weet wordt de cursus ook nog eens vergoed. man redt leven van puppy met behulp van EHBO 3a

Belangrijke inlichting over het verhaal

In dit filmpje zien we de reanimatie van een pasgeboren puppy. Het hondje werd geboren, maar zag er helemaal paars uit en de man wist gelijk dat er iets goed fout was.

Hij begon gelijk EHBO toe te passen en gaf het hondje hartmassage en mond op mond beademing. Erg spannende minuten gingen voorbij, maar het hondje kon met alle moeite ademen.

Na een uur ging het weer helemaal goed met de pup en kon hij samen met zijn broers en zusjes drinken bij hun moeder. Heel erg goed gehandeld van de man, wat een topper! man redt leven van puppy met behulp van EHBO 1a

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van dit verhaal van zijn afkomstig van: The Dodo: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook met familie en vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts