8 maanden oude baby doet harten smelten en gaat viraal met video van eerste stapjes 😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht je toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

“8 maanden oude baby doet harten smelten en gaat viraal met video van zijn eerste stapjes” – (leestijd: 2-3 minuten)

Toen dit schattige jongetje van acht maanden zijn eerste stapjes zette, besloten zijn ouders het te filmen en op YouTube te zetten.

Op dit moment is de video meer dan 15 miljoen keer bekeken.

Als ouder is er natuurlijk geen enkel gevoel wat te vergelijken is met het kijken naar je schattige baby die voor de allereerste keer zijn of haar eerste stapjes zet.

Het is zo’n speciaal en dierbaar moment dat geen enkele ouder ooit zal vergeten, en dankzij het digitale tijdperk waarin we vandaag de dag leven, is het zeer eenvoudig om hartverwarmende momenten als deze vast te leggen en ze voor altijd te bekijken.

eerste stappen
© eerste stappen – (scroll verder)

Of het nu gaat om een zwangerschap, de eerste keer dat ze ‘mama’ of ‘papa’ zeggen, of in dit geval, hun eerste wandeling – een telefoon om het mee op te nemen is tegenwoordig nooit ver weg.

Het moment van de eerst stapjes van een baby is een mijlpaal en een nieuw hoofdstuk voor baby’s.

Volgens artsen en deskundigen, kan een baby meestal zelfstandig leren lopen vanaf de leeftijd van negen maanden oud.

Het zou hooguit tot de vijftiende maand mogen duren voordat een kleine peuter zelfstandig begint te lopen en dat gebeurt gemiddeld rond hun eerste verjaardag.

eerste stappen
© eerste stappen – (scroll verder)

Natuurlijk, voordat baby’s beginnen te lopen, zullen ze proberen om van punt A naar punt B te kruipen en zullen ze over het algemeen erg veel experimenteren.

Dit hoort allemaal bij het opgroeien en is dus volkomen normaal.

Als hij zich bijvoorbeeld in de buurt van meubels probeert op te trekken, is dat een goede indicatie dat hij doorheeft hoe hij zijn beenspieren moet gebruiken en dat hij waarschijnlijk binnenkort zal beginnen met lopen.

Je kunt het ook zien aan de mate van zelfvertrouwen – als je een verschil merkt, is de kans groot dat je kleintje binnenkort gaat lopen en dus op zijn eigen avontuur gaat.

Er is tenslotte niemand zo nieuwsgierig als een pasgeboren baby, dus reken maar dat hij het hele huis zal willen ontdekken.

Referenties: 
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/ eerste stappen

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts