Agenten bezoeken 95-jarige eenzame oudere vrouw – Krijgt een knipbeurt en eten samen een patatje 👮💖


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Het volledige bericht van de eenzame oudere vrouw staat hieronder:

Agenten bezoeken eenzame oudere vrouw (95) – knippen haar haren en eten samen een patatje – (leestijd – 1 minuutje)

Overal op de wereld is eenzaamheid onder ouderen een probleem en de oplossing ligt erg voor de hand, namelijk zorg dat mensen op bezoek gaan.

Het laatste gedeelte van het leven hoort fantastisch te zijn, maar als je niemand hebt om mee te praten, lijkt het net alsof je gevangen zit. 

eenzame-oudere-vrouw-2
© Politie Basisteam Ijsselmonde / eenzame oudere vrouw

De politie van Rotterdam Ijsselmonde plaatste laatst een zeer mooi bericht op hun Facebook-pagina over een eenzame oudere vrouw.

De eenheid van de politie maakte vorig weekend kennis met een 95-jarige vrouw, die erg doof was.

eenzame-oudere-vrouw-4
© Politie Basisteam Ijsselmonde / eenzame oudere vrouw

In het gesprek vertelde ze dat ze helemaal geen familie en vrienden meer heeft en dat ze ontzettend eenzaam is. Door de eenzaamheid eet ze bijna niets en is het enige wat ze doet uit het raam staren. 

De agenten merkten al snel dat de vrouw helemaal aan het opleven was en er vond een heel gezellig gesprek plaats. Aangezien het etenstijd was, vroegen ze aan de vrouw of ze misschien zit had om mee te gaan eten.

De vrouw wilde graag mee eten en dit zorgde ervoor dat ze voor het eerst in 20 jaar weer eens patat at. 

eenzame-oudere-vrouw-3
© Politie Basisteam Ijsselmonde / eenzame oudere vrouw

Aan alles was te zien dat de vrouw dringend hulp nodig had, ze kon namelijk niet meer voor zichzelf zorgen en ze ging ten onder aan de eenzaamheid. Daarom hebben ze alles op alles gezet om een verpleeghuis voor de vrouw te regelen. 

Inmiddels is de wijkgemeente bezig met het regelen van een nieuwe verblijf voor de vrouw en zijn de agenten nog een keer langs geweest.

De vrouw had haar eigen haar geknipt, maar dit was niet helemaal goed gegaan, hierdoor heeft een van de agenten een schaar gepakt en het kapsel herstelt. 

eenzame-oudere-vrouw
© Politie Basisteam Ijsselmonde / eenzame oudere vrouw

De politie heeft dit verhaal gedeeld om meer aandacht te krijgen voor eenzame ouderen. Ga daarom vaker langs bij je opa en/of oma, want dat waarderen ze enorm.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Politie Basisteam Ijsselmonde / eenzame oudere vrouw

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

UPDATEOns doet het enorm goed om te zien dat er zoveel lieve berichten binnenkomen en dat mensen mevrouw willen helpen…

Geplaatst door Politie Basisteam IJsselmonde op Dinsdag 22 september 2020

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts