Geweldig: Ontmoet ‘Milkshake’ een éénjarig mopshondje met een zeldzame roze vacht


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Milkshake is een ware hit geworden op social media en dat komt niet zomaar.

Dit komt door zijn mooie, speciale roze vacht! Dat zie je natuurlijk niet zo vaak of eigenlijk haast nooit bij hondjes.

Hij is een van de 100 pugs met deze kleur vacht. Dat kan je dan nog eens speciaal noemen he! Milkshake is pas 17 maanden oud en is nu al een ware hit.

Hij staat zo schattig op foto’s in verschillende pakjes, zijn bijzondere vacht en mooie felblauwe ogen. Wij snappen wel waarom Milkshake zo’n hit is, dit is gewoon te schattig voor woorden.

Waarschijnlijk stamt Milkshake af van een albino stam. Dit komt door een lek aan pigmentatie. In zowel de vacht als in de ogen.

éénjarige mopshond 5

Maria van 33 is zijn baasje. Vanaf het eerste moment dat Maria Milkshake zag tussen zijn broers en zussen, wist zij dat ze Milkshake moest nemen.

Nu woont Milkshake ondertussen alweer een hele tijd bij haar in London. De twee hebben het ongelofelijk goed samen en genieten van elk moment.

Milkshake is helemaal thuis bij Maria en op het internet. Wat een prachtig beestje!

Vond je dit hondje er ook prachtig uitzien? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts