7 beste vriendinnen kopen en renoveren een mansion om hun dagen samen door te brengen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 1 minuut: “Een groep van 7 beste vriendinnen kocht en renoveerde een Mansion om hun dagen samen door te brengen”

Deze groep van zeven beste vriendinnen besloot een prachtige mansion te kopen, waarin ze met z’n allen kunnen leven om samen tijd door te brengen tijdens hun pensioen. Dit is het perfecte voorbeeld van vriendschap.

Het hele idee ontstond allemaal als een onderling grapje. Ze waren aan het eten toen een van de vriendinnen vertelde over het idee om een huis te kopen voor als ze dadelijk allemaal met pensioen gaan.

een-mansion-kopen

Het idee werd alleen heel snel omgetoverd tot een serieus plan en toen kwam een van de vrouwen bij een huis in de buitenwijken van Guangzhou terecht. Dit huis heeft een oppervlakte van 700 vierkante meter en was dus perfect geschikt om het plan uit te voeren. 

Ze kennen elkaar al meer dan 20 jaar en daardoor waren ze ervan overtuigd dat het plan perfect was. Ze doen allemaal niets liever dan tijd met elkaar doorbrengen en ze zijn ervan overtuigd dat dit gevoel nooit meer gaat veranderen.

Het is natuurlijk een best bizar plan om je pensioen vooruit te plannen en zo een investering te doen, daarom hebben ze er een tijd goed over nagedacht, maar ze bleven bij het idee. In 2018 betaalde ze 4 miljoen yuan en dat is omgerekend zo een 490.000 euro. 

een-mansion-kopen-2

Wat ze kochten was een verlaten huis van rode baksteen en de staat was erg slecht. Maar al snel werd de bouwval omgetoverd tot een prachtig modern huis waar je mond van openvalt. Het huis heeft in totaal drie en een halve verdieping en is omringd door een fantastische natuurlijke omgeving. 

Voor zo een beslissing is een hele hoop lef nodig, maar als we het resultaat zien, kunnen we niets anders zeggen dat ons dit ook super gaaf lijkt. Natuurlijk kost het ook allemaal erg veel geld, maar in onze ogen is het het zeker waard.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: YouTube

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts