Demente man (79) herinnert zich liedje dat hij had geschreven voor zoon een decennia geleden


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Dementie is een ziekte waar jammer genoeg veel mensen op leeftijd aan lijden. Het is een ziekte waarbij je dingen vergeet. Dit kan van alles zijn.

Dit kunnen alledaagse dingen zijn, maar ook bijvoorbeeld de namen van hun kinderen. Het zijn echt uiteenlopende dingen. Het is natuurlijk vervelend als iemand dit heeft, maar soms kan er ook een mooi moment vanuit ontstaan.

Als ze bijvoorbeeld random weer iets onthouden. Zo is dat ook in het volgende verhaal wanneer de 79-jarige Paul een eigen geschreven nummer weer weet. Het filmpje hebben wij onderaan dit artikel geplaatst. een lied herinneren 4

De 79-jarige Paul lijdt aan dementie. In zijn jongere jaren heeft hij ooit een nummer geschreven voor zijn zoon Nick op de piano. Lange tijd wist Paul het nummer niet meer te herinneren.

Maar daar kwam op deze dag verandering in! Zomaar van de een tot andere noot wist Paul het nummer weer te spelen. Dit heeft uiteraard een heel mooi moment opgeleverd.

Door deze situatie koesteren ze samen toch wel dit soort momenten. Wij hopen dat de twee er samen van hebben genoten.

Deel na afloop deze beelden met jouw vrienden en familie op Facebook, zij zullen dit ook waarderen.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts