Geredde beer geeft eigenaar grote knuffel en de beelden passen perfect bij frustraties van quarantaine


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Een knuffel krijgen is altijd erg lekker, zeker van een levensgrote teddybeer. 

Iedereen vindt het fijn om een knuffel te krijgen. Een knuffel is vaak een blijk van waardering, waarmee je laat zien aan de ander dat je om de persoon geeft.

Sommige knuffels zijn intiemer dan andere, maar ze hebben altijd wel een beetje dezelfde bedoeling. Natuurlijk is het wel een verschil of je met je vader knuffelt of met je vriend of vriendin.

Maar van wie je de knuffel ook krijgt het is altijd prettig.  een knuffel krijgen 7

In deze video zien we de fantastische beelden van een man die lekker uit zijn raam staat te kijken.

Uit het raam staren is iets wat we allemaal doen tegenwoordig, omdat er niet veel anders is in deze corona tijden.

Eerst zie je de man, maar dan komt er plotseling een beer in het beeld lopen en geeft de man een knuffel. De man vindt een knuffel krijgen erg fijn en blijft daarom staan.

Vervolgens begint de beer de man helemaal af te likken. De twee zijn beste vrienden geworden sinds de man de beer heeft gered van de dood.

Vond je deze beelden ook mooi? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts