Ondanks dat hij een slechte zwemmer is – Springt man in vuile kanaal om een ​​kat te redden


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 1 minuutje: “Ondanks dat hij een slechte zwemmer is, springt de man in het vuile kanaal om een ​​kat te redden”

Als deze man niet in het water was gesprongen om de kat te redden, had het arme beestje het zeer waarschijnlijk niet overleeft. De man kon niet goed zwemmen, maar dit weerhield hem er niet van om een leven te redden. 

Een paar bewoners hoorden angstige kreten van een kat in de buurt van het kanaal in Bangkok in Thailand. Ze vonden het erg vreemd en gingen op onderzoek uit.

Ze ontdekten dat een kat onbewust in een hoek van het kanaal was gaan zitten en niet meer kon zelfstandig weg kon komen.een-kat-redden

Ze was erg wanhopig en zette haar klauwen in de muur van het kanaal om te voorkomen dat ze zou verdrinken. Door de sterke stroming had ze erg veel moeite met haar kop boven water houden en dus begon de tijd te dringen. 

Er stonden best veel mensen te kijken, maar niemand wilde de vieze gracht in om de kat te helpen. Dit specifieke stuk van het kanaal staat bekend om het feit dat er enorm veel afval in wordt gedumpt en dus wilde niemand het risico nemen om gezondheidsklachten te krijgen.

een-kat-redden-2

Na een tijdje ging het steeds slechter met de kat en leek het erop dat ze het ging opgeven, maar toen kwam er een voorbijganger langs die wel bereid was het water in te gaan. 

De man gaf wel aan dat hij een hele slechte zwemmer was, maar hij was vastbesloten om de kat te gaan redden. Met een groot schepnet was hij in staat om de kat te redden van de verdrinkingsdood. 

Aan de andere kant van het kanaal zijn tuinen van mensen. De kat is zeer waarschijnlijk uit de tuin in het water gevallen, want zodra de man de kat heeft gered geeft hij haar aan de vrouw die in de tuin staat. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Viral Press

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts