Hond knuffelt verslaggever die dierenasiel bezoekt – besluit haar te adopteren 😍❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

“Hond knuffelt verslaggever die dierenasiel bezoekt – besluit haar te adopteren” – (leestijd – 1 minuutje)

Vaak denken we dat mensen een hond uitkiezen die ze de rest van hun leven zal vergezellen, maar als we erover nadenken dan is het eigenlijk andersom. De hond kiest zijn baasje uit. 

Een tijdje geleden kwam er een journalist naar een asiel in de Verenigde Staten met de opdracht om meer structuur en service te creëren op de website, zodat honden sneller geadopteerd konden worden.

een hond adopteren
© Manikandan S / een hond adopteren

Toen de journalist aankwam, zette hij al zijn apparatuur klaar, maar ondertussen kwam er een hele lieve vastberaden hond op hem af.

De pup sprong meteen tegen het been van de man aan hem omhelsde hem met alle liefde die ze in haar had.

een hond adopteren
© Manikandan S / een hond adopteren

De journalist had zijn camera apparatuur al aan staan en daardoor werd de lieve actie van de hond opgenomen.

Het is duidelijk te zien dat de journalist helemaal overvallen werd door de hond, maar hij begreep goed dat ze toe was aan een beetje liefde.

Hij aaide haar daarom over haar bol en zijn taak die hij had gekregen kwam vanaf dat moment op de tweede plaats te staan. 

een hond adopteren
© Manikandan S / een hond adopteren

Aan de houding van de hond te zien, lijkt het net alsof ze aan de man vraagt: “Neem mij alsjeblieft!”. De hond maakte een hele bijzondere indruk op de man en daarom besloot hij de hond te adopteren en hem mee te nemen naar huis.

De man kwam om een filmpje op te nemen om het asiel er beter voor te laten staan, uiteindelijk had hij geen beter filmpje kunnen maken en had hij een nieuwe vriend voor het leven erbij. Dit moet voor hem een van zijn mooiste werkdagen ooit zijn.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit:  Standard Digital Videos

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts