Trouwe hond adopteert een babygiraf die niemand heeft en de twee zijn nu onafscheidelijk 😍❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. De video van de trouwe hond en de giraf staat hieronder:

Trouwe hond adopteert babygiraf en weigert gescheiden te worden – (Leestijd – 1 minuut)

Een van de leukste dingen aan wilde dieren is dat ze af en toe hele vreemde vriendschappen sluiten die wij mensen nooit zouden verwachten.

Wij mensen kunnen nog een voorbeeld nemen aan dit soort vriendschappen aangezien we in de wereld steeds meer verdeeld aan het raken zijn. een-giraf-adopteren-2
© CGTN / een giraf adopteren

In de provincie Limpopo in Zuid-Afrika was een boer een rondje aan het maken over zijn terrein toen hij plotseling een dier op de grond zag liggen en er zat nauwelijks beweging in.

Hij besloot om een kijkje van dichtbij te nemen en toen trof hij een babygiraf in comateuze toestand aan.

Het dier was in de steek gelaten door zijn moeder en moest vanaf dat moment helemaal voor zichzelf zorgen, maar het dier was pas een dag oud en was hier natuurlijk niet toe in staat.

De boer bracht het dier meteen naar The Rhino Orphanage in de hoop dat de mensen van deze opvang iets voor het dier konden betekenen.

Het gevoel van de boer bleek goed te zijn en de mensen gingen meteen met het dier aan de slag.

een-giraf-adopteren
© CGTN / een giraf adopteren

Het dier was erg zwak en daarom moesten ze hem infuusvloeistoffen toedienen om sterker te worden. Dit wierp uiteindelijk zijn vruchten af en het dier werd al snel beter. 

Een verzorger van het weeshuis, Janie van Heerden, liet weten dat de giraf is geadopteerd door de opvang en dat Jazz een hele goede vriend erbij heeft.

In het weeshuis woont een hond, Hunter, en die heeft vanaf het eerste moment enorm veel steun aan Jazz gegeven.

Hierdoor hebben de twee dieren in een hele korte periode een hele sterke band met elkaar opgebouwd. Nu zijn ze niet meer bij elkaar weg te halen en brengen ze de hele dag samen door.  

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: CGTN

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts