8-jarige jongen stopt verkeer om gepensioneerde oma een trap op te helpen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

De drie woorden die ze hem toefluisterde, deden mijn hart smelten. Een gepensioneerde helpen is altijd goed en zeker als je pas een leeftijd van 8 jaar oud hebt bereikt. 

Naarmate je ouder wordt in het leven worden dingen steeds minder vanzelfsprekend. Waar je vroeger erg makkelijk een trap op kon lopen, is dat ineens een hele zware opgave.

Als tiener of volwassenen moet je daar vaak stil bij staan en een gepensioneerde helpen als hij of zij dat nodig heeft.

In deze tijden zitten we allemaal veel te vaak op onze telefoon en zien we niet wat er om ons heen gebeurd en soms zijn er mensen die hulp nodig hebben. Tip: Het prachtige filmpje zie je onderaan dit artikel.een gepensioneerde helpen 3

In deze video zien we de fantastische beelden van een 8-jarig jongetje die een gepensioneerde helpt.

Het 8-jarige jongetje genaamd Maurice Adams Jr. was aan het lopen met zijn moeder toen hij een bejaarde vrouw zag die moeite had om de trap op te komen.

Nog voordat zijn moeder iets kon zeggen rende hij op de vrouw af om haar te helpen. De moeder van Maurice had het op het moment niet door maar een voorbijganger heeft de daad volledig gefilmd.

Het is een super lieve video, waardoor je het vertrouwen in de mensheid weer helemaal terugkrijgt.

Vond jij de daad van dit jonge ventje ook zo prachtig om te zien? Deel het dan met vrienden en familie op Facebook of WhatsApp.

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts