Vader en dochter zingen sensationeel duet van ‘The Prayer’


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

In deze moeilijke tijden zijn mensen toe aan vermaak en dat bieden deze vader en dochter met hun fantastische stemmen door een duet te zingen. 

Een duet zingen is makkelijker gezegd dan gedaan. Wanneer je solo zingt dan moet je al heel erg letten op je timing. In de muziek is timing alles, want ben je telkens een seconden te laat met beginnen dan klinkt het nummer voor geen meter.

Wanneer je een duet zingt moet deze timing nog beter zijn, omdat je op elkaar moet letten. Is de timing bij een duet niet op orde dan is het geen geluid en zijn de zangers alleen maar door elkaar aan het tetteren, terwijl ze volledig naast de maat zitten. een duet zingenIn deze video zien we een vader en dochter een duet zingen. Matt en Savannah Shaw zingen het nummer ‘The Prayer’ van Celine Dion en Andrea Bocelli.

Het origineel is erg hoogstaand en daarom heel moeilijk om na te doen. Matt en Savannah laten zien dat ze beschikken over een ongekend talent en wilde dat met de rest van de wereld delen, omdat ze iedereen wilde laten genieten in deze moeilijke tijden.

De wereld zat hier ook zeker op te wachten, want de video heeft in bijna 2 maanden 6 miljoen views gehaald. Wij hopen dat vader en dochter nog meer nummers gaan uploaden, zodat we nog meerdere keren kunnen genieten van hun fantastische stemmen.

Wij zijn er zeker van dat jouw vrienden en familie dit filmpje ook prachtig zullen vinden. Deel het na afloop op Facebook of Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts