Eekhoorn smeekt bij man om haar pasgeboren baby te helpen die in de problemen zat


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Deze eekhoorn vraagt om hulp en daarom kwam de man meteen in actie en redden het beestje. 

Over het algemeen is iedereen erg dol op eekhoorns. De meest bekende zijn natuurlijk Knabbel en Babbel. In principe verveelt het nooit om naar eekhoorns te kijken.

Ze rennen rond, springen van boom naar boom en ze zijn niet te stoppen als ze hier mee bezig zijn. Toch is het erg lastig om ze goed te bestuderen, omdat ze altijd erg snel wegrennen.

Gelukkig hebben we tegenwoordig camera’s waar je de bewegingen goed op kunt volgen. En als een eekhoorn vraagt om hulp dan moet je dat natuurlijk altijd doen, want anders gaan ze net zo vervelend doen als knabbel en babbel. 


eekhoorn vraagt om hulp 3

In deze video zien we het verhaal van een eekhoorn die vraagt om hulp aan een man. De man begreep in eerste instantie niet goed waarom de eekhoorn heel de tijd rondjes om hem heen liep en besloot daarom om de eekhoorn te gaan filmen.

Toen de man stil bleef staan, klom de eekhoorn in zijn been en werd het voor hem duidelijk dat de eekhoorn om hulp vroeg. De eekhoorn had een baby en die was aangevallen door een kat.

Daarom moest Mikael helpen om het eekhoorntje te verzorgen en de kat weg te jagen. Het is heel mooi om te zien dat dieren niet met de mens kunnen praten, maar wel heel goed duidelijk kunnen maken wat ze willen.

Vond je de redding ook mooi? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts