De eekhoorn ontdekt nieuwe lakens in het bed. Zijn reactie zal je dag goed maken


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 1 minuutje: “De eekhoorn ontdekt nieuwe lakens in het bed. Zijn reactie zal je dag goed maken!”

Er is niets lekkerdere dan de geur van schone nieuwe lakens. Het moment dat je voor het eerst in je schone bedje stapt, is het net alsof je in de hemel bent. Nu blijkt dus dat niet alleen mensen genieten van schone laken, maar sommige dieren zijn er ook dol op. nieuwe-lakens

Deze eekhoorn is helemaal weg van de fris ruikende lakens en is er niet van weg te slaan. De baasjes vinden het hilarisch en hebben daarom besloten om het op te nemen en te delen met de rest van de wereld. De uitdrukking op het gezicht van het diertje spreekt boekdelen, want hij waant zich in de zevende hemel. 

Hij gooit zich languit op het bed en gaat dan telkens als een soort stofzuiger heen en weer. Het grappige aan de video is dat het heel erg herkenbaar is, omdat iedereen enorm geniet van een fris bed. 

nieuwe-lakens-2

Het diertje heeft het ook helemaal verdient om in het bed te liggen, want hij heeft het niet makkelijk gehad. Deze mensen hebben hem in huis genomen om te verzorgen, nadat ze hem helemaal alleen op de grond vonden bij een boom. Zeer waarschijnlijk is hij uit het nest gevallen en heeft zijn moeder hem verstoten. 

In het begin maakte hij het heel erg slecht, maar hij werd steeds weer een stukje beter. Inmiddels is hij volledig herstelt en denkt de familie eraan om hem vrij te laten. Eekhoorns horen natuurlijk in het wild, maar wij weten niet of dat ook voor deze eekhoorn geldt. In het wilde heb je geen frisse lakens waar je op kan liggen en als we hem zo zien, kan dat voor veel problemen zorgen.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Animals United

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts