Ed Sheeran zingt prachtig duet van ‘perfect’ met Andrea Bocelli


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Beide heren kennen jullie natuurlijk wel. En dan hebben wij het natuurlijk over: Ed Sheeran en Andrea Bocelli.

Deze twee heren zijn natuurlijk legendes in de muziekwereld. De heren maken onwijs mooie muziek in twee totaal verschillende genres.

Het is dan ook een speciaal moment dat de twee een nummer maken samen. Kijk de volgende video en luister naar het duet. ed-sheeran-en-andrea-bocelli-zingen-een-duet-2

Ed Sheeran en andrea bocelli zingen een duet. Ze maken een remake van het welbekende nummer van Ed Sheeran – Perfect Symphony.

In deze video zie je hoe de twee heren samen komen en dit plaatje maken.

Je ziet hoe ze samenwerken en beide hun eigen stukken opnemen. Zoals je zelf al kan horen, klinkt het geweldig! Veel fans zullen dit onwijs leuk vinden om naar te luisteren.

Het is weer een keertje wat anders, maar totaal niet storend. Veel luisteraars hadden deze match niet zien aankomen, maar zijn er uitermate tevreden mee. 

ed-sheeran-en-andrea-bocelli-zingen-een-duet

Dit duet kan je eigenlijk wel hemels noemen. De heerlijke melodie en klanken, laten je er uren naar luisteren. Wij begrijpen wel dat het filmpje zo vaak is bekeken.

Wel meer dan 270.000.000 keer namelijk!

Als dat nou geen viraal gaan is. Voor Ed Sheeran zal het zeker ook heel speciaal moeten zijn geweest om een nummer op te mogen nemen met Andrea Bocelli, dat kan niet iedereen zeggen namelijk.

Logisch dat het als een hele ervaring wordt ervaren. Wij zijn in ieder geval fan van dit bijzondere duo!

Bekijk de beelden hieronder en deel het na afloop op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts