Vader valt bijna flauw als hij resultaat van de ECHO ziet – Verpleegster zegt:  “Deze kans is 1 op 15 miljoen.” 😳😳


Vader valt bijna flauw als hij resultaat van de ECHO ziet – Verpleegster zegt:  “Deze kans is 1 op 15 miljoen!” Deze toekomstige vader en moeder krijgen een wel heel erg verrassend beeld te zien van het echo apparaat.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze vader onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de unieke beelden bekijken en delen met je vrienden.echo apparaat 1

Wanneer je zwanger bent dan kun je natuurlijk niet wachten op de eerste beelden die gemaakt worden door een echo apparaat. Hier zul je namelijk voor het eerst voor een klein beetje kennis maken met het kind dat je op de wereld zult gaan zetten.

Ook kunnen de doktoren zien of het kind volledig gezond is en of je misschien zelfs niet één maar twee kinderen krijgt.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat een vader bijna flauw valt wanneer hij te horen krijgt dat hij niet één kind mag verwelkomen, maar vier.

echo apparaat 2

Ze krijgen namelijk een identieke vierling. De kans dat dit gebeurt is één op 67 miljoen. Een enorm kleine kans dus, maar gelukkig lijken zowel vader als moeder er heel erg blij mee te zijn.

Al weten ze natuurlijk wel dat ze een heel erg zware tijd door zullen gaan maken, want het zorgen voor vier kinderen tegelijk is natuurlijk niet zomaar iets. Daar zullen ze waarschijnlijk snel genoeg achter gaan komen denken wij!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: CBC News: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

echo apparaat 3