Verdwaalde Duitse herder ziet dat reddingswerkers willen helpen – dus laat ze haar vriend zien 😢❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

“Verdwaalde Duitse herder realiseert zich dat er reddingswerkers zijn om te helpen – dus laat ze haar vriend zien” – (leestijd – 1 minuutje)

Ook dieren raken wel eens gedesoriënteerd. Ze rennen misschien weg van huis en weten de weg niet meer terug te vinden.

Voor deze beestjes kan dit enorm traumatiserend zijn. Gelukkig zijn er nog altijd reddingswerkers die deze dieren willen redden.

Dat was ook het geval bij deze Duitse herdershond. 

Duitse herdershond
© taoanimalrescue | Foto 1/2 – (scroll verder)

Deze Duitse herdershond was namelijk verdwaald geraakt. Veel mensen zijn op zoek gegaan naar de hond maar zonder succes.

Totdat een van de reddingswerkers hem eindelijk tegenkwam. De hond wilde in eerst instantie niet gelijk meegaan.

Hij was er gedesoriënteerd en wist niet wat hij kon verwachten. Hij was wat angstig en vertrouwde niets.

Na eenmaal het vertrouwen te hebben ingewonnen van de hond,  liet hij de reddingswerker wat zien in het bos. Iets wat niemand had zien aankomen… 

Duitse herdershond
© taoanimalrescue | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Namelijk nog een dier. Samen waren de twee dieren in nood! De duitse herdershond en het dier waren samen maatjes geworden in het bos.

Dit zodat zij niet alleen hoefde te zijn. Begrijpelijk ook wel, het kan natuurlijk erg eng zijn in het bos.

Gelukkig kon de reddingswerker het vertrouwen winnen van beide dieren. Ze zag hoe de frons van de dieren veranderde in een vertrouwde glimlach.

Uiteindelijk heeft zij beide dieren zover gekregen om mee te gaan. De Duitse herdershond is weer op de plek waar hij thuishoort.

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
Facebook/taoanimalrescue

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts