Kippenvel: Roxeanne Hazes zingt liedje “Sorry” met vader André Hazes


Een moment waarvan niemand dacht dat die ooit nog komen ging…

Iedereen kent hem wel, André Hazes. Jammer genoeg is deze grootheid een aantal jaren geleden al heen gegaan.

Deze man had een dijk van een stem en raakt nog steeds mensen diep in hun ziel. Veel mensen luisteren tot op de dag vandaag nog steeds naar deze legende.

Van jong tot oud, iedereen kan zich vaak terug zien in de teksten van deze man. Ook heeft deze ster twee kinderen achtergelaten met bizarre zangkunsten.

In dit filmpje is te zien hoe Roxeanne Hazes nog een nummer zingt met haar overleden vader. Een speciaal moment voor velen! 

duet 2

Afgelopen maand traden Roxeanne Hazes en haar vader André Hazes samen nog een keer op. Hoe dit kan? Dankzij een hologram van haar vader.

En daarmee gaven de twee een bijzonder duet met het nummer ‘Sorry’. Een betekenisvol nummer met veel persoonlijke waarde!

Een bijzonder plaatje om zo te zien. Niemand had natuurlijk kunnen bedenken dat dit ooit nog zou voorkomen.

Wij vinden het in ieder geval heel erg bijzonder en wat kunnen de twee goed zingen samen! Als het aan ons lag, spelen we dit nummer de hele dag op repeat!

Vond je dit duet ook mooi? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts