Baby met Downsyndroom wordt door internet gepest omdat ze verjaardagscake eet 😡😱


Baby met Downsyndroom wordt door trollen gepest omdat ze verjaardagscake eet. Anoniem achter een laptop durven mensen de gemeenste dingen te plaatsten over een ander. Ook dit lieve meisje moest eraan geloven, gelukkig dat ze er zelf niets van meekrijgt. 

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit baby’tje met Downsyndroom, onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening.downsyndroom 2

Pesten is iets wat moet verdwijnen uit de wereld, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Door het gebruik van social media wordt er vandaag de dag meer gepest dan ooit.

Het is nu heel makkelijk om iets waarmee je een ander zwart kan maken op internet te plaatsen en dit kan ook nog eens anoniem.

Op Facebook reageren sommige mensen de meest verschrikkelijke dingen en tonen hierbij geen genade, ook niet als het om een 1-jarige baby met downsyndroom gaat, belachelijk. 

Meer over het filmpje: Deze video is gemaakt door een trotse vader die de eerste verjaardag van zijn dochter viert. Bij een eerste verjaardag hoort de jarige natuurlijk in de cake te slaan en dit levert altijd hele leuke beelden op.

downsyndroom 1

Het bijzondere aan het meisje is dat ze het downsyndroom heeft, maar dat is op deze beelden haast niet te zien. Want als je een ‘normaal’ kind op zijn 1e verjaardag in een taart laat slaan ziet hij of zij er precies zo uit.

De vader was trots op zijn kind en dat hoort ook, maar wat sommige mensen eronder reageren gaat nergens over. Nu is het alleen hopen dat de vader en de rest van het gezin er niets van aantrekken.

downsyndroom 3

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Facebook: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

downsyndroom 1