Bruids tribuut aan dove bruidegom liet hele zaal in tranen uitbarsten 😢❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Bruids tribuut aan dove bruidegom liet de hele zaal in tranen uitbarsten. Dove mensen staan toch wat anders in het leven en dat heeft deze bruid heel erg goed begrepen!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit prachtige tribuut onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de geweldige en emotionele beelden bekijken en delen met je vrienden. dove mensen bruiloft 1

Dove mensen moeten zich vaak aanpassen aan de mensen om hen heen, omdat ze nu eenmaal niks horen.

Je kunt namelijk ook weer niet van iedereen verwachten dat ze met gebarentaal kunnen praten. Het leven voor een doof persoon is dan ook zeker niet makkelijk, maar je moet jezelf hier natuurlijk niet door uit het veld laten slaan.

dove mensen bruiloft 3

Ook wanneer je doof bent kun je namelijk nog van voldoende dingen in het leven genieten.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat een bruid naar het altaar loopt. Deze bruidegom kan haar bruid niet horen en dus heeft zij een verrassing voor hem in petto.

dove mensen bruiloft 2

Wanneer ze naar het altaar loopt spreekt ze hem dan ook toe door middel van gebarentaal.

Ze heeft er echt tijd ingestoken om dit voor hem te doen en dit zal toch vooral de dove mensen op deze wereld goed doen om te zien. Het laat zien dat je ook wanneer je doof bent een prachtige vrouw kunt gaan trouwen.

Deel deze prachtige beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Love What Matters: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

dove mensen bruiloft 1