Vrouw achter boot wordt gefilmd – Sierlijke beelden leveren ongeveer “miljard kijkers” op


De meeste mensen houden er wel van om lekker actief bezig te zijn. Dit hoeft niet dagelijks te zijn, kan ook eens in de zoveel tijd zijn.

De vrouw in de volgende video houdt er ook van om lekker actief bezig te zijn, vooral op het water. Ze doet namelijk aan wakeboarden.

En deze trip op het water was wel heel speciaal, je ziet namelijk op de video dat zij gevolgd wordt door een groot aantal dolfijnen. Dit levert natuurlijk te schattige beelden op! Ze lijken ook nog eens zo synchroon te zwemmen, echt geweldig. 

De man die de boot bestuurt lijkt het ook onwijs naar zijn zin te hebben. Hij zal vast net zo verbaasd zijn als de vrouw zelf. Dat is toch even genieten geblazen.


dolfijnen zwemmen mee met wakeboarder

Een rondje varen en tientallen dolfijnen om je heen. Dat is iets waar veel mensen van zullen dromen. Goed dat het is vastgelegd zo kunnen ze altijd nog nagenieten van dit mooie moment.

Dat zullen ze zeker al gedaan hebben, maar wat bijzonder hey. Ze maken sprongetjes in het water en blijven zeker een aantal minuten achter de vrouw aan zwemmen! 

Vond je de beelden ook mooi? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts