Dokter rent 35 km met mondkapje om te bewijzen dat maskers het zuurstofgehalte niet verlagen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Veel mensen hebben het soms lastig met het dragen van een gezichtsmasker. Tuurlijk is dat te begrijpen, maar mensen moeten wel snappen dat het is om onze gezondheid te beschermen.

In deze periode worden er maar te veel smoesjes verzonnen om het masker niet te dragen. Deze dokter breidt nu een einde aan het meest voorkomende smoesje…dokter-rent-met-gezichtsmasker-1
Veel mensen klagen dat ze niet goed kunnen ademen tijdens het dragen van een gezichtsmasker. Dit maakt het dat ze daarom liever geen gezichtsmasker dragen. Nu maakt het niet uit waar ze dan zijn en of veel andere mensen hem wel dragen, zij doen het niet.

Megan Hall is een dokter die nu een einde maakt aan dit fabel. Tijdens het dragen van een gezichtsmasker verandert je zuurstof level niet. Dit betekent dus dat je er niet minder goed of beter van gaat ademen. Ze test dit op verschillende manieren en laat 4 foto’s zien.

dokter-rent-met-gezichtsmasker

Allereerst test ze haar zuurstof level zonder masker. Dan test ze haar zuurstof level na een uur te hebben rondgelopen met het masker. Dan test ze haar zuurstof level weer na drie uur te hebben rondgelopen met het masker.

Dokter rent met gezichtsmasker 3

En dan tot slot test ze haar zuurstof level weer na 5 uur te hebben rondgelopen met twee maskers. Haar zuurstof level is in alle 4 de gevallen stabiel gebleven en bijna niet veranderd.

Hiermee heeft ze haar punt dus wel duidelijk gemaakt en kunnen mensen deze smoes in ieder geval niet meer gebruiken. Mensen denk aan je eigen veiligheid!

dokter-rent-met-gezichtsmasker-2

Deel deze belangrijke informatie met jouw vrienden en familie.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts