Dokter overlijdt nadat hij patiënten gedwongen zonder handschoenen moest behandelen door tekorten 😲😱


Deze dokter in Italië overleed nadat hij patiënten gedwongen zonder handschoenen moest behandelen door tekorten. Hij had al eerder op televisie aangegeven dat er tekorten waren, maar de hulp kwam te laat. 

 

Tip van onze Spectrum Team: ‘Wij hebben de videobeelden van deze dokter uit Italië onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’dokter 4

Je zou denken dat ziekenhuizen altijd goed voorbereid zijn, maar dit is zeker niet het geval. De arts genaamd: Marcello Natali moest zijn patiënten gedwongen behandelen zonder handschoenen, omdat er niet genoeg was. Marcello stierf op een 57-jarige leeftijd, wat waarschijnlijk wel voorkomen had kunnen worden.

Marcello was actief in de Provincie Lombardije en dat was ook de plek waar hij positief was getest op corona. Hij was daarbij niet de enige die positief getest was, het ging om meerdere artsen. ‘Maar hoe konden er niet genoeg handschoenen zijn?’ Marcello reageerde hierop: ‘De medische voorraden zijn op.’

dokter 3

Marcello werd vervolgens opgenomen in het ziekenhuis in Cremona en later vervoerd naar Milaan toen er sprake was van een dubbele longontsteking. Hij overleed uiteindelijk aan deze dubbele longontsteking.

In totaal waren meer dan 100 van de 600 dokters in Bergamo ziek en positief getest. De situatie in Italië is ernstig en onze condoleanties gaan naar alle families die geliefdes zijn verloren. 

dokter 2

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Euro News: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

dokter 4